Bekijk het origineel

Stuntweric van Intermezzo-dames 2

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

In wat wellicht één van de sensationeelste competitie-afsluitingen genoemd mag worden, zijn de dames van het 2e team van Intermezzo er in geslaagd de koppositie in de tweede klasse C over te nemen. Sensationeel, omdat zij nauwelijks een maand geleden nog drie punten achter stonden op het Hellevoetsluise Ibis, en na de 0-3 overwinning op dit team opeens twee punten voorsprong hebben! Alleen in de eerste set hebben de da

Alleen in de eerste set hebben de dames van Ibis Intermezzo nog bij kunnen houden. Het geringe krachtsverschil kwam ook tot uiting in de eindstand: 12-15. Daarna was het alles Intermezzo wat de klok sloeg. De tweede set werd afgesloten met een 7-15, de derde met een 9-15 overwinning.

Zaterdag a.s. speelt dames 2 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Kangeroes 2, een lagere middenmoter. Gelijkspel is voor de dames al voldoende om zich kampioen te mogen noemen, iets wat door geheel Intermezzo toegejuicht zou worden.

Dames 1 heeft in haar laatste wedstrijd de stijgende lijn voortgezet. AKS, de nummer vijf op de ranglijst werd met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Bij de jeugd zag Meisjes A kans zich in een aanvankelijk spannende wedstrijd op te werken naar een tweede plaats in haar klasse. Mevo was de tegenstander, waartegen in de eerste twee sets geen onverdienstelijk volleybal op het veld werd gelegd. Beide ploegen gaven elkaar weinig toe, wat resulteerde in een 1-1 stand. Vooral het opslaan ging de Intermezzo-meisjes in de derde en vierde set beter af, waardoor beide werden gewonnen: 7-15 en 9-15.

Meisjes B stelde haar tweede plaats zeker door een gelijkspel bij Rowido. Tot twee maal toe werd een voorsprong genomen en even zovele malen wist Rowido gelijk te komen.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.