Bekijk het origineel

Goed resultaat Good-Luck

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Ook de tweede uitwedstrijd van de zaalkompetitie tegen Tjoba uit Goes is in een overwinning voor Good-Luck (korfbal) geëindigd.

Binnen 25 seconden was het Leo v. d. Made die van grote afstand de ploeg uit Middelharnis op voorsprong schoot.

Tot 3-3 ging de strijd gelijk op, eerste maakte Tjoba gelijk, waarna Jan v. d. Velde Good-Luck weer op voorsprong zette.

Tjoba scoorde uit een strafworp tegen (2-2), waarna ook Good-Luck een strafworp van de, overigens matig leidende, scheidsrechter kreeg toegewezen, deze werd echter door te vroeg inlopen van een Good-Luck-speelster afgekeurd. Tjoba putte hier moed uit en nam een 3-

Tjoba putte hier moed uit en nam een 3- 2 voorsprong.

Hierna dicteerde Good-Luck het spel en liep nog voor rust, door doelpunten van Leo V. d. Made, Jan v. d. Velde en Marjan Holt, uit naar een 3-5 voorsprong. Good-Luck bleef ook na rust het beste

Good-Luck bleef ook na rust het beste van het spel houden en bouwde de voorsprong uit naar 3-7 (doelpunten van Ben Vis en Leo v. d. Made).

De scheidsrechter drukte vanaf dat moment door z'n vreemde optreden een stempel op het spel en het was Tjoba die daarvan profiteerde en tweemaal raak schoot (5-7).

Coach Ria van Oudenaren wisselde de moegestreden Anneloes Vroegindewey voor Petra Vermeulen en Anton Mol nam de plaats in van de door het optreden van de scheidsrechter geïrriteerde Jan V. d. Velde.

Tjoba zette alles op alles om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar het was Carolien Mourik die met een mooie doorloopbal de overwinning van de ploeg uit Middelharnis veilig stelde.

Nadat Tjoba nog 6-8 scoorde werden de laatste minuten door Good-Lucka professioneel uitgespeeld en nam de ploeg opnieuw 2 punten van Zeeuwse bodem mee naar Middelharnis.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.