Bekijk het origineel

Gelijkspel Good - Luck

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

MIDDELHARNIS - Afgelopen zaterdag speelde Good-Luck (korfbal) zijn eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. De moeilijke wedstrijd tegen Zuidwesters 2 stond op het programma. Beide ploegen gingen voortvarend van start. Toch keek de ploeg uit Middelharnis al na 8 minuten tegen een 0-3 achterstand aan. Wim Huizer bracht met een strafworp

Wim Huizer bracht met een strafworp de stand op 1-3 en Zuidwesters scoorden van afstand 1-4. Nog voor de rust kon Good-Luck, door doelpunten van Leo V. d. Made en Jan v. d. Velde, de achterstand verkleinen tot 3-4. Na rust was een wat meer gelijk opgaande strijd te zien.

Al in de Ie minuut was het Jan v. d. Velde die met een doorloopbal de ploegen voor de Ie keer naast elkaar wist te brengen. Gelijk hierna kwam Zuidwesters d.m.v. een afstandschot weer op voorsprong maar nog in dezelfde minuut bracht Carolien Mourik de ploegen weer naast elkaar.

Door twee toegekende strafworpen te benutten bracht Zuidwesters de stand op 5-7. Maar weer was het Good-Luck dat zich door doelpunten van Leo v. d. Made en Carolien Mourik weer naast Zuidwesters wist te knokken. Opnieuw wist Zuidwesters een voorsprong te nemen maar in de voorlaatste minuut was het Wim Huizer die van dichtbij de eindstand op 8-8 bepaalde.