Bekijk het origineel

Gelijkspel Dames 1 Intermezzo

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Dames 1 van Intermezzo is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen Alcom Capelle in een overwinning om te zetten. Na een rommelige wedstrijd werden de

Na een rommelige wedstrijd werden de punten gedeeld door de beide teams. Intermezzo begon gehavend aan deze wedstrijd, immers met twee invallers werd het gelijkspel behaald.

In de eerste set ging het goed gelijk op, maar aan het einde was het toch Intermezzo dat weer geluk had. Deze set werd met 16-14 gewonnen door de Dames van Intermezzo. De tweede set was net als de eerste. Er

De tweede set was net als de eerste. Er waren veel lange rally's er werd aan beide kanten rommelig gespeeld zodat het tot 11-11 weer gelijk op ging. Had Intermezzo in de eerste set nog meer geluk, in de tweede was het Alcom dat de set met 15-13 naar zich toe trok. De derde set had Intermezzo weinig ant

De derde set had Intermezzo weinig antwoord op de gevarieerde aanvallen en harde services van Alcom. Hierdoor werden de Intermezzo-Dames snel op een achterstand gezet. Aan het einde kwamen de dames nog wel terug maar konden toch niet vermijden dat Alcom deze set won met 15-11. De vierde set waren er weer de lange

De vierde set waren er weer de lange rally's, het rommelige spel, veel fouten aan beide kanten maar nu was Intermezzo weer de gelukkige door deze set met 15-13 te winnen.