Bekijk het origineel

Overwinning Good-Luck

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

MIDDELHARNIS - Afgelopen zaterdag stond voor Good-Luck de thuiswedstrijd tegen Animo uit Souburg op het programma. Met een overwinning zou de ploeg uit Middeiharnis al bijna zeker zijn van promotie naar het distrikt en is het ook nog steeds in de race voor het kampioenschap. Het vele publiek zag Animo de score

Het vele publiek zag Animo de score openen en binnen een paar minuten keek Good-Luck al tegen een 0-2 achterstand aan. Hierna was het duidelijk de beurt aan Good-Luck. Door doelpunten van Heleen van der Made, Marjan Holt, Bennie Vis, Dineke du Pree en Wim Huizer liep Good-Luck uit naar 5-2. Bij deze stand wist Animo nog wat terug te doen maar opnieuw wist Good-Luck verder uit te lopen. Carolien Mourik scoorde van afstand 6-3 en en Leo van der Made bracht van dicht onder de korf de stand op 7-3.

Vlak voor rust was het Wim Huizer die de bal wel op een zeer fraaie manier in de korf wist te krijgen en zo de ruststand op 8-3 bepaalde.

Na rust was een wat meer gelijk opgaande strijd te zien. Het werd zelfs nog even spannend toen Animo tot 2 doelpunten verschil terug wist te komen. Toch wist de ploeg van coaches Ria van Oudenaren en Petra Vermeulen de twee punten in Middeiharnis te houden. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 13-9. De doelpunten voar Good-Luck werden in de tweede helft gescoord door: Bennie Vis (3x), Dineke du Pree en Leo van der Made.

Voor volgende week staat voor de Good- Luck de laatste thuiswedstrijd op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in sportcomplex 'De Staver'. Om 18.45 uur moet worden aangetreden tegen TOP.

Ook het tweede team van Good-Luck wist op een overtuigende manier hun wedstrijd te winnen. Tegen de Kieviten uit Fijnaart werd met 10-5 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door: Jacco de Vos (3x), Anton Mol (2x), Martha V. d. Boogert, Danielle Vermeulen, Agnes de Vos en Dick Boeter.