Bekijk het origineel

Ruime overwinning Heren 3 Intermezzo

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Na een goede seizoenstart en een wat mindere periode na de late winterstop lijkt Heren 3 langzaam op de goede weg terug. Afgelopen vrijdag werd tegenstander Rowido uit 's-Gravendeel op een forse nederlaag getrakteerd door de Intermezzo-Heren.

De eerste set bleek dat de Rowido-heren nogal wat moeite hadden met de stop, waardoor ook de aanval totaal niet liep.

Heren 3 kon door hun goede stop wel volop combineren, wat ze dus ook naar hartelust deden gezien de uitslag van 15-1.

De tweede set kon Rowido de stop evenals in de eerste set niet goed verwerken.

Ook in deze set werd Rowido aan alle kanten voorbij gestreefd door Intermezzo.

Via goede combinaties door de midden en prikballen via de buitenaanvallers kon er naar hartelust scoren. Deze set werd evenals de Ie gewonnen, met de setstand 15-6.

De derde set stond voor Intermezzo vooral in het teken van de concentratie.

In het begin ging het gelijk op maar op een gegeven ogenblik waren comminucatiestoomissen en concentratieverlies de aanleiding van een achterstand van 11-8.

Na een time-out werden deze zaken teruggedrongen en kon Heren 3 doen waar ze voor gekomen waren, een overwinning. Deze set werd met 15-12 gewonnen en daarmee ook de wedstrijd met 3-0.

Top 1 - Jongens BI 1 - 3

Aanstaand weekend en het weekend daarop worden er geen wedstrijden gespeeld i.v.m. de voorjaarsvakantie, in maart zijn er weer thuiswedstrijden.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.