Bekijk het origineel

Goed herstel Good-Luck

+ Meer informatie

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Good-Luck heeft zich goed herstelt van de pijnlijke nederlaag van vorige week tegen All Ready uit Zierikzee.

Voor de ploeg uit Middelhamis stond de uitwedstrijd tegen Atlas op het programma en bij verlies zou het moeilijk worden om de fel begeerde promotie te bereiken.

Evenals vorige week werd binnen 5 minuten een 0-3 voorsprong genomen en werd de rust bereikt met 3-6 in het voordeel van Good-Luck. Met in het achterhoofd dat in de vorige

Met in het achterhoofd dat in de vorige wedstrijd ook bij de rust een voordelige marge van 3 doelpunten op het scorebord stond werd er na de thee goed geconcentreerd gespeeld en met taktisch goed spel werd een eindstand van 6-14 bereikt. Jan van Oudenaren, voor het eerst in de

Jan van Oudenaren, voor het eerst in de basis, bekroonde een uitstekende wedstrijd met 4 doelpunten.

De overige doelpunten werden gemaakt door Dineke Dupree 3x, Ben Vis 3x, Jan V. d. Velde 2x en Wim Huizer 2x.

Voor volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Triade op het programma.

Het tweede team dat ook nog in de race is voor het kampioenschap won met 6-7 van D.V.S. uit Hendrik Ido Ambacht.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.