Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

HerKaling culinair avontuur

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

HerKaling culinair avontuur

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Op zaterdag 30 november a.s. organiseert Wildbeheereenheid 'de Stelle en Ouddorp', in samenwerking me hotel­restaurant 'de Gouden Leeuw te Goedereede, voor de vijfde maa een culinair avontuur.

Dit 2e wilddiner 2002 is de uitgelezen mogelijkheid om samen met uw partner, familie en/ot' viienden te genieten van (h)eerlijke wildgerechten. maar vooral om kennis te maken met één van de culinaire facetten van het jachtbedrijt. Het geheel zal muzikaal worden omlijst door een groep jachthoornblazeis. Ei zal worden gegeten aan lange, aaneengeschakelde tafels, zoals dat gebunkelijk is na een jacht. Samenkomst m de Gouden Leeuw om omstreeks 18.30 uur, aan tafel om 19.00 iiui,

In samenspiaak met de nieuwe eigenaars van de Gouden Leeuw, de gebroeders Roder is er een piachtig menu samengesteld, bestaande uit: ­ Caipaccio van Hert (flinterdun gesneden

­ Caipaccio van Hert (flinterdun gesneden hertenvlees met pijnboompitjes en extra vierge olijfolie);

­ Kiachtige wildbouillon met Pfifferlingen;

­ Champagne met Citroen­sorbetijs (heerlijk fiis als tussengerecht);

­ Herlenstoof 'Toscane' (hertenvlees volgens Toscaans recept, gestoofd m rode wijn, met knoflook, rozemarijn en poraodori. Daarbij wordt geserveerd Speckknódel. Berner Rösti, Rode Kool met appeltjes, stoofpeertjes en een frisse groene salade met tomaatjes);

­ Rote Früchte Grütze (Een fris dessert met als basis rode vruchten);

­ Koffie/thee met bonbons. Pnjs pei couveit, voor 5 gangen en koftie/thee toe: 31.00 euro (excl. dranken) In samenwerking met vinoloog B. van Eesteren te Sommelsdijk is een mooi wijnarrangement/advies samengesteld. Meer hierover hoort u tijdens de avond.

Als u aan het culinair avontuur wilt deelnemen wordt u aangeraden zich zo spoedig mogelijk op te geven, want als het net zo'n succes wordt als de vorige keer, zit het zo vol. U kunt zich opgeven bij hotel­restaurant 'De Gouden Leeuw", onder vermelding van 'wilddinei' en het aantal personen, tel.: (0187)491371.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 november 2002

Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's

HerKaling culinair avontuur

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 november 2002

Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's