Is voedsel veilig?
Elke dag eten we en steeds vaker worden we voor ons voedsel gewaarschuwd. We gebruiken hormonen, antibiotica, kleurstoffen, doorstraling en genetische manipulatie om ons voedsel te veranderen. Is dat allemaal wel zo veilig en wat kunnen we zelf doen om ons voedsel veiliger te maken? Dit onderwerp komt maandag om 21.00 uur aan de orde in het programma 'Ontwaakt Radio' op Radio Flakkee. De herhaling is dinsdag om 16.00 uur. De presentatie is in handen van Yvonne Caka.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 december 2002
Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's
![Is voedsel veilig?](https://www.digibron.nl/images/generated/eilanden-nieuws/reguliere-editie/2002/12/13/1-thumbnail.jpg)
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 december 2002
Eilanden-Nieuws | 14 Pagina's