Bekijk het origineel

Nipt verlies voor Good-Luck

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Koploper Olympia uit Spijkenisse kwam zaterdag 25 januari naar sportcomplex de Staver om aan te treden tegen Good-Luck. De eerste wedstrijd tussen beide partijen was al een boeiend schouwspel en eindigde in een nipte overwinning voor Olympia. In thuiswedstrijden was Good-Luck echter nog ongeslagen en ging daarom met zelfvertrouwen de wedstrijd in. De doelpunten waren deze wedstnjd schaars, het was dan ook de wedstrijd tussen de twee ploegen met de minste tegendoelpunten. Good- Luck liep de eerste helft steeds net achter de feiten aan. Olympia kwam steeds op een voorsprong van 2 doelpunten, waarna Good-Luck met veel moeite terug kon komen tot een gelijke stand. Dit kwam voornamelijk doordat het eerste aanvalsvak van Good-Luck niet tot scoren kon komen. Door doelpunten van Marielle de Looze en Samantha Krijgsman bleef Good-Luck nog goed bij. Bij de rust stond er een kleine voorsprong voor Olympia op het scorebord van 4-5. In de tweede helft wilde Good- Luck eindelijk eens op voorsprong komen in plaats van achter de feiten aan te blijven lopen. Dit leek te lukken toen het moeilijk scorende vak de 7-7 maakte en het tot dan toe makkelijk scorende Good-Luck vak in de aanval kwam. Helaas zakte toen het aanvalsvak wat terug en ontbeerde Good- Luck het geluk om op voorsprong te komen. Met nog 3 minuten te spelen kwam Olympia door 2 gelukkige doelpunten op een 7-9 voorsprong en leek de wedstrijd definitief naar zich toe getrokken te hebben. Door een snel doelpunt uit een combinatie tussen Liesbeth Los en Jan-Willem de Vos kwam Good-Luck nog terug tot 8- 9. In een zeer spannende slotfase met een opzwepend thuispubliek ging Good-Luck toch nog voor het verdiende gelijkspel. Het leek echter of er een deksel op de korf zat, want de bal draaide en stuiterde enkele keren op miraculeuze wijze uit de korf. Na het eindsignaal was de teleurstelling groot bij de formatie onder leiding van Govert van Hooijdonk. De werklust en inzet werd deze keer niet beloond, maar voornamelijk zal Good-Luck hard moeten gaan werken aan het scorend vermogen. Doelpuntmakers: Samantha Krijgsman

Doelpuntmakers: Samantha Krijgsman (2), Marielle de Looze (2), Jan-Willem de Vos (2), Nico Overduin (1), Marcel Kievit (1).

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.