Bekijk het origineel

Matig optreden jongensteam tennisvereniging Stellendam

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Het eerste jongensteam van tennisvereniging Stellendam heeft haar tweede competitiewedstrijd gespeeld tegen tennisvereniging 't Slag uit Zuid-Beijerland. Het team, bestaande uit Johan Meiaard, Maarten van Walseni en Robin en Stephan Dorsman, wist vooraf dat het geen gemakkelijke opgave zou worden, omdat de tegenstander haar eerste competitiewedstrijd met maximale cijfers had gewonnen. In vergelijking met de vorige wedstrijd was voor een andere opstelling gekozen. De eerste enkelpartij werd gespeeld door Robin Dorsman. Het werd een spannende wedstrijd. Het initiatief lag bij Robin, maar hij maakte teveel onnodige fouten. Wel moet gezegd worden dat zijn tegenstander werkelijk alle ballen retoumeerde. Robin verloor deze marathonpartij in twee sets, 4-6 en 3-6.

De eerste dubbelpartij werd gespeeld door Johan Meiaard en Stephan Dorsman. Deze wedstnjd was sneller afgelopen dan verwacht. De jongens waren duidelijk beter en wonnen de partij met 6-0 en 6-2. De tweede enkelpartij werd gespeeld door Maarten van Walsem. Het was een boeiende partij met wisselende kansen. Ondanks taai verzet van Maarten moest hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander, uitslag 3-6 en 3-6.

De tweede dubbelpartij werd gespeeld door Robin en Stephan Dorsman. Rohm herstelde zich knap van zijn eerste partij. Samen met zijn broer Stephan behaalde hij een gemakkelijke overwinning, setstanden 6-0 en 6-1. De tussenstand is nu dus 2-2.

De derde en beslissende dubbelpartij werd gespeeld door Johan Meiaard en Maarten van Walsem. Ze hadden in Jeroen en zijn partner een druk pratende en taaie tegenstander. De eerste set ging gelijk op. Echter de tegenstander maakte aan het eind van de set een paar mooie punten en won met 6-4. Dit hield automatisch in dat nu alle andere sets gewonnen moesten worden. Echter de tweede en laatste set werd met 2-6 verloren en daarmee ook de partij. Eindstand van deze wedstrijd 3-2 in het voordeel van TV "t Slag. Door dit verlies zal de thuiswedstnjd tegen 't Slag en de uitwedstrijd tegen TVO beslissend zijn voor een hoge eindklassering. Gaan de jongens hiervoor, dan zal m de sterkst mogelijke opstelling gestart moeten worden. De volgende wedstrijd is tegen het nog puntloze Westmaas.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.