Nieuws van de Wereldwinkel
Voor de komende zonnige dagen volgt hier een zonnig recept Crunchy Espresso 2 kop pen sieike koppen koffie (bij voorkeur e'.piesso) 3 koppen heet water, en 1 kop rietsuikei Bi eng water, espresso en netsui ker op een zacht vuur aan de kook tot de suiker is opgelost Laat het mengsel gedurende ^ minuten zachtjes inkoken Giet het algekoelde mengsel in een bak en plaats deze gedurende 3 uur in de vriezer Prak het dan fijn met een vork en laat het nog eens 3 uur opvriezen
Kort vooi het opdienen uit de diepvries halen zodat het ijs eenvoudig is te schrapen (crunchy) Deze ingrediƫnten zijn te koop bij de Wereldwinkel, aan het Spuiplein (achter de Wmkeldiek) in Middelhainis, en zij zijn open op vriidagavond van 18 00 uur tot 21 00 uur, en op zaterdag van 09 00 uur tot 17 00 uur
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 mei 2003
Eilanden-Nieuws | 12 Pagina's
![Nieuws van de Wereldwinkel](https://www.digibron.nl/images/generated/eilanden-nieuws/reguliere-editie/2003/05/16/1-thumbnail.jpg)