Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Nieuw Fletcher Hotel �Duinzicht� zet zich met Open Dag in de schijnwerpers

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Nieuw Fletcher Hotel �Duinzicht� zet zich met Open Dag in de schijnwerpers

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

OUDDORP - "Dit zocht ik. Een heerlijke uitdaging. Een accommodatie op een schitterende plek. Dat is het drie sterren tellend Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht aan de Oude Nieuwlandseweg in Ouddorp". De jeugdige manager Elles van Dongen (25) is dol enthousiast om met haar team op een eigen wijze invulling te gaan geven aan de karakteristieke slogan van voorheen "Huiskamer van de regio". Ongeveer een jaar was de bekende Ouddorpse horeca-vestiging gesloten maar sinds begin deze maand zijn bezoekers en nu ook hotelgasten, als vanouds van harte welkom. Met een culinair hoogstaand restaurant, een groot terras en op dit moment al 10 sfeervolle hotelkamers met alle voorzieningen inclusief draadloos internet, worden de gasten duidelijk uitgenodigd. Luxe en comfort voeren de boventoon, verzekert manager Van Dongen. Dat alles op enkele minuten loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand op de Kop van Goeree. Op zaterdag 26 mei is de officiële opening gepland.

De horeca-vestiging heeft intern een opzienbarende metamorfose ondergaan. Rustige stijlvolle kleuren, bar en restaurant functioneel en toch harmoniserend in het geheel. Passende verlichting. Er is ruimte gecreëerd voor een zeventigtal gasten die hun menukeuze en wijnvoorkeur kunnen bepalen uit een overzichtelijke, niet overdreven uitgebreide kaart. °Wij streven naar perfectie en wil

°Wij streven naar perfectie en willen zeker in deze startfase alles eerst goed onder controle hebben. Dat is de basis waarop wij verder kunnen uitbouwen", vertelt Elles van Dongen Dat geldt voor alle facihteiten. In de moderne en functioneel ingerichte keuken zwaait chef- kok Emiel van der Woord (30) de scepter. Hij hoop op termijn zijn keukenbrigade tot een man of 6 te mogen uitbreiden. Smakelijke lokale- en regionale spe

Smakelijke lokale- en regionale specialiteiten zullen deel-uitmaken van ójn creaties. Zo komen bijvoorbeeld ^perges direct van het Ouddorpse Stalletje en kaas vanaf de Mekkerstee

Nieuwbouw

Op de locatie aan de Oude Nieuw-landseweg zal het komend jaar stevig worden verder gewerkt aan de uiteindelijk geplande horecavoorziening. Er wordt een royale vergaderaccommodatie neergezet. Ruimte voor familiebijeenkomsten, bruiloften en reünies. Het aanbod hotelkamers wordt met liefst 35 uitgebreid tot in totaal 45. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan uiterlijke kenmerken, aanduidingen en parkeerfacihteiten. AJs alles volgens planning verloopt is het gehele complex voorjaar 2013 gereed en kan dan met volle kracht vanuit die positie Duinzicht nog sterker op de kaart worden gezet. Dan ook met een Hftvoorziening en met de upgrading tot 4-sterren hotel.

Expertise

Op dit moment wapperen er nog slechts drie vlaggen bij Duinzicht die aangeven dat het hotel-restaurant sinds begin mei is geopend en onderdeel uitmaakt van de bekende Fletcher-hotelketen in Nederland. Langs de gehele kust vindt men de Fletcher-hotels. Goeree-Overflakkee en zeker badplaats Ouddorp ontbrak in de rij. Overigens in nagenoeg alle andere provincies, Ln historische steden, in de heuvels van Limburg of het duingebied van bijvoorbeeld Schouwen-Duiveland, overal vindt men Fletcher-hotels. (Groen en gezond tegen economy prijzen). "Het is bijzonder fijn om voor allerlei zaken te kunnen terugvallen op en gebruik te kunnen maken van expertise, ervaring en support van deze hotelketen", zegt Elles van Dongen. "Anderzijds hebben wij de vrijheid om een eigen invulling te geven aan onze dienstverlening in hotel en restaurant. Wij hebben gekozen voor een wat voorzichtige start. Nog geen uitgebreide publiciteit. Toch zie je dat via de zogenaamde mond-op-mond reclame al bekendheid groeit over de openstelling van Duinzicht".

Dit was mijn kans Elles van Dongen is geen vreemde

Elles van Dongen is geen vreemde eend op het eiland. Zij is geboren in Dirksland en werkte ruim een jaar als bedrijfsleider in restaurant (Vingerling) aan de jachthaven in Middelharnis-centrum. Zij smdeerde aan de Hotelschool in Maastricht. Liep vervolgens stage bij een aantal hotels - van Aruba tot Noordwijk - en reisde enige tijd. Daarvan terugkerend kwam Duinzicht sterk in beeld. De horecavestiging waar zij zelf vroeger vaak kwam. Deze ontwikkeling in het Ouddorpse het EUes niet aan zich voorbij gaan. Dit was haar kans. "De afgelopen periode is, met de groei naar een vijftiental medewerkers in fulltime- en parttime dienst, een hecht team ontstaan. Bij uitbouw letten wij er scherp op of de man of vrouw die wij nodig hebben past in het team. Als je medewerkers krijgt die hart voor het bedrijf hebben, zich vol waUen inzetten voor de opbouw en daarbij dienstverlening aan onze bezoekers en gasten perfect kvmnen invullen, dan zitten zij en wij op dezelfde communicatie- en golflengte. Niet verwonderlijk dat je deze filosofie terugvindt op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht, waar staat: "Laat u verrassen in een sfeervolle ambiance en vergeet vooral niet te genieten".

Open Dag Zaterdag 26 mei vindt, zoals gemeld,

de officiële opening van Fletcher- Hotel Duinzicht plaats. "Er wordt dan een Open Dag georganiseerd van 10.00 tot 17.00 uur", vertelt EUes."Iedereen is dan hartelijk welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee en een hapje, een kijkje te komen nemen in het restaurant, in de keuken en een blik te werpen in onze luxe hotelkamers. Zes op de eerste verdieping (met douche) en vier op de tweede verdieping (met bad). Overigens ook voor alleen een consumptie aan de bar is men hier altijd van harte uitgenodigd".

De openingstijden van Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht zijn van 07.00 tot 23.00 uur. De keuken is geopend van 07.30 uur tot 21.30 uur. Uiteraard is er in deze beginfase (vanaf 84 euro p.p.) een kennismakingsarrangement, met welkomstdrankje, een overnachting, uitgebreid ontbijt, luxe drie-gangen diner op de dag van aankomst en een informatiepakket over de omgeving.

Informatie: www.fletcherhotelduinzicht.nl.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 15 mei 2012

Eilanden-Nieuws | 22 Pagina's

Nieuw Fletcher Hotel �Duinzicht� zet zich met Open Dag in de schijnwerpers

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 15 mei 2012

Eilanden-Nieuws | 22 Pagina's