Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Winnaar decemberactie bij De Goudsmid

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Winnaar decemberactie bij De Goudsmid

4 minuten leestijd

MIDDELHARNIS - Tijdens de decemberactie van De Goudsmid maken deelnemers kans op mooie prijzen. De winnaar van de tweede week is J. Blok uit Sommelsdijk.

Meneer Blok had op zijn briefje aangegeven heel graag een zilveren Hanger met briljant te willen winnen om er iemand anders heel gelukkig mee te maken. Hij was blij verrast dat toen hij hoorde dat hij gewonnen had. Mensen die ook verrast willen worden met een sieraad van Rosa di Luca kunnen deelnemen aan de decemberactie. Zie de advertentie elders in deze krant voor meer informatie.Volgende week wordt de nieuwe winnaar bekend gemaakt. De Goudsmid: “Wij willen de vele enthousiaste deelnemers bedanken voor hun inzet en wij kijken uit naar de komende weken om weer nieuwe winnaars blij te mogen maken!”


Lieve Lezer,

Dit is alweer de laatste column van 2016. De decembermaand snelt voorbij, over enkele dagen is het alweer kerst en daarna oud & nieuw! Deze dagen zijn voor de meeste mensen een periode van gezelligheid en samenzijn, maar ook dagen van bezinning. Wat is er in het afgelopen jaar allemaal weer gebeurd; mooie gebeurtenissen maar misschien ook wel verdrietige zaken...

Laten we in deze tijd ook proberen te denken aan onze medemens. Er zijn zoveel mensen eenzaam in ons land en in onze nabije omgeving. Het is mooi om te zien dat er mensen zijn die in deze tijd van het jaar een maaltijd verzorgen voor eenzame mensen. Wij vinden het dan ook fijn dat sommige mensen ons benaderen om een kerstdiner te sponsoren. We werken er graag aan mee. Een klein gebaar kan voor een ander heel veel betekenen!

Ook in onze winkel merken we dat de feestdagen eraan komen. De afgelopen dagen waren we druk bezet met mooie cateringopdrachten, soms bij ons in de winkel, maar meestal op locatie. De laatste kerstgeschenken worden vandaag opgehaald. Aan de klanten in de winkel merken we dat iedereen goed nadenkt over het kerstdiner. De komende dagen ligt onze toonbank vol met speciale producten om een smaakvol kerstdiner te maken dat er speciaal uitziet. Want iedereen doet met kerst extra zijn best om wat bijzonders op tafel te zetten.

Wat dacht u van verse langoustines of kreeft? En we hebben een ruim assortiment Franse oesters! Een echte aanrader voor de feestdagen is onze ambachtelijk gerookte zalm! Deze zalm wordt speciaal voor ons gerookt, ziet er prachtig uit en smelt echt weg op uw tong. Het is een ongelooflijke smaakbeleving! Enkele weken geleden lieten we onze klanten deze zalm proeven en dat viel in de smaak. Er zijn mensen die normaal geen gerookte zalm lusten en er nu elke week om komen!

Bij veel mensen is de koelkast tijdens de feestdagen overvol, daarom zijn wij Tweede Kerstdag een uurtje geopend voor het afhalen van bestellingen. Mocht u nog advies nodig hebben over welke producten dan ook, dan staan wij voor u klaar! Ons team wenst u goede feestdagen en een gezond en liefdevol 2017! En we bedanken onze klanten en relaties voor het vertrouwen in het afgelopen jaar!

Met vriendelijke groet,

Arjanne Hameeteman

Recept met zalm Hier nog een tip voor het bereiden van een lekkere maaltijd: Wat heb je nodig voor 4 personen: 4 stukken zalm 160 gr per stuk, 200 gr crème fraiche, 1 teen knoflook, 200 gr spinazie, Klein bosje bieslook, 2 eetlepels pijnboompitten, Peper en zout naar smaak, Tuinkers of alfalfa voor garnering

Aan de slag Verwarm de oven op 200 graden. Roerbak de spinazie met een snufje zout en peper. Laat de spinazie zoveel mogelijk uitlekken. Maak de bieslook fijn en roer deze door de crème fraiche. Voeg daar de spinazie aan toe. Maak met een mes een inkeping in de bovenkant van de zalmmoot. Vul de inkeping op met de spinazievulling. Strooi er wat pijnboompitjes overheen, zet de zalm 15 min in de voorverwarmde oven. Serveer de zalm met wat aardappeltjes en maak het bordje feestelijk af met wat tuinkers of alfalfa! Eet smakelijk!

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 21 december 2016

Eilanden-Nieuws | 84 Pagina's

Winnaar decemberactie bij De Goudsmid

Bekijk de hele uitgave van woensdag 21 december 2016

Eilanden-Nieuws | 84 Pagina's