+ Meer informatie

Overvaller snel gepakt

1 minuut leestijd

De 19-jarige R.A. O. uit Den Haag heeft de Haagse politie bekend deze week een 84-jarige Hagenaar van diens spaargeld te hebben beroofd. De bejaarde man dacht dat voor bijna f 10.000,- aan geld en spaartegoeden en een gouden horloge uit de geldkist in zijn pensionkamer waren weggehaald. Maar volgens O. is dat meer geweest. Hij zegt dat hij van het meegenomen geld ƒ 10.000.- op een spaarrekening heeft gezet, ƒ 1500,- aan een onbekende heeft gegeven en ƒ 1000,- heeft overgemaakt naar zijn moeder op Curagao. Ook het spaarbankboekje met ƒ 3200.- van de bejaarde man heeft hij weggenomen. O. heeft een tijdje geleden in het pension gewoond, waar hij nu de diefstal heeft gepleegd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.