+ Meer informatie

Nieuwe uitvoering Grote-letterbijbel

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Zojuist is de Grote-letterbijbel (NBG Vertaling-1951) in een nieuwe uitvoering verschenen. Deze gaat de plaats innemen van de oudere uitgave in 22 delen die ruim een meter in een boekenkast vroeg. De nieuwe uitvoering omvat acht delen.

Het Nederlands Bijbelgenootschap is naar een nieuwe vorm gaan zoeken, omdat de produktie in afzonderlijke banden steeds kostbaarder is geworden.

Nu is gekozen voor een uitvoering in acht banden. Ieder deel is gebonden in een stevige beige band. Op deze wijze beslaat de volledige bijbel veel minder ruimte in een boekenkast. De letter is identiek aan de bekende „grote-letteruitgaven" van andere boeken die voor slechtzienden worden uitgegeven. De prijs per deel bedraagt ƒ 20,- of ƒ 25,-, afhankelijk van het aantal pagina's. De acht banden samen kosten ƒ 175,-.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.