+ Meer informatie

letsenhandel en onder aan ::oncurrehtie

1 minuut leestijd

rSWIJK — De fietsenhandel kapot door de totaal vrije conntie. De fietsenbranche heeft in ook alle belang bij dat de leid gaat inzien dat het antiIbeleid ter begroting van de irrentie, alleen maar is gebaop de handel en wandel van ootindustrie en niet op die van leine zelfstandigen. Hoopgeis dat het mededingingsbeleid u elke kartel verbiedt, wordt trmd.

zei voorzitter A. van Drie van de landse christelijke bond van rijen motorhandelaren woensdag in ijk op de algemene ledenvergadean de bond. voorzitter waarschuwde dat de e aan de consument door die vrije rrentie alleen maar minder en kan worden waardoor kwaliïrmindering optreedt. Dat betewezenlijk gevaar voor de fietser. Van Drie. Hij pleitte er dan ook Dm collectieve afspraken over de laving van prijzen weer mogelijk ken. Daarin moet dus een hanarge zitten die bestemd is voor e en instandhouding van een goed !id aantal werkplaatsen bij fietikels. grote schuldige van de situatie in anche noemde Van Drie de fiet)rikanten, die alleen maar kijken het aantal fietsen dat uit de fapoort geperst kan worden, „en aarna niet meer bekommeren hoe rg en service daarna bekostigd n worden". slotte pleitte Van Drie ervoor de 1 „als het meest milieu- etf enerendelijke vervoer" vrij van BTW iken, evenals fietsonderdelen en ities.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.