+ Meer informatie

Ds. Van Hoven neemt afscheid van Numansdorp

1 minuut leestijd

NUMANSDORP - Ds. J. G. van Hoven heeft zondag afscheid genomen van de hervormde gemeente van Numansdorp. De predikant nam onlangs een beroep aan naar Vriezenveen.

Ds. Van Hoven sprak naar aanleiding van 2 Korinthe 4:16 over "De vernieuwing van de inwendige mens". De predikant wees onder meer op „de afbraak van al het onze en onszelf". Het verdorven worden van de inwendige mens wordt echter overstemd door het vernieuwd worden van dag tot dag. „Gods kind leert afzien van al het tijdelijke en het oog slaan op de dingen die eeuwig zijn en hun volmaking krijgen op de jongste dag".

De scheidende predikant werd toegesproken door ds. A. J. de Kieviet namens de classis en door de scriba van de plaatselijke kerkeraad J. Brons.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.