+ Meer informatie

Gyedenkwaardig

1 minuut leestijd

Ridder

ALPHEN A/D RIJN - Burgemeester M. Paats heeft vrijdag de versierselen die horen bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt aan W. P. van der Kooij. Sinds 1966 is Van der Kooij werkzaam bij Erbi Nederland, een bedrijf dat keukenblokken fabriceert. Van der Kooij heeft ervoor gezorgd dat meermalen met succes een reorganisatie bij het bedrijf kon worden doorgevoerd.

Eremedaille

RIDDERKERK - J. L. F. Oolbekkink (63) heeft zaterdagavond uit handen van burgemeester drs. J. B. Waaijer de bronzen eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau, ontvangen. Hij kreeg deze ter gelegenheid van zijn veertigjarig dienstverband bij het Ridderkerkse bedrijf Technitex, een stoffeerderij en toeleverancier van de meubelindustrie. Bij dit bedrijf heeft hij de langste staat van dienst. Oolbekkink stond bij klanten en collega's bekend om zijn creativiteit bij het oplossen van lastige stoffeerproblemen.

Zestigjaar

VLAARDINGEN - Het is vandaag zestig jaar geleden dat het echtpaar Bon-Korswagen uit Vlaardingen in het huwelijk trad. Johannes Gerrit Bon werd op 23 maart 1912 in Leiden geboren en zijn echtgenote Eva Johanna Korswagen op 31 oktober 1913 in Voorschoten. Hun huwelijk werd in Voorschoten gesloten. Burgemeester Stam vereerde het bruidspaar met een bezoekje.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.