+ Meer informatie

GOES

1 minuut leestijd

Zeeuwse gemeente die vorig jaar haar inwonertal zag stijgen.

Dat is danken aan voldoende en gevarieerd woningaanbod en het scheppen van arbeidsplaatsen. „Dat beleid moet dus worden voortgezet", aldus burgemeester R. T. Seinstra gisteravond in de Goese gemeenteraad . Hij riep op om op economisch gebied samen te werken met andere gemeenten. Een krachtige Zeeuwse lobby is nodig om de mogelijkheden van het Westerscheldebekken volledig te benutten. Dit ziet hij nog te weinig in het provinciaal beleid.

De raad besloot onder meer dat het ds. G. H. Kersten-onderwijscentrum gemeentelijke subsidie krijgt voor het werk op de dr. C. Steenblokschool. Het subsidiebedrag zal afhangen van de hoeveelheid leerlingen uit de gemeente Goes. Een voorstel van de SGP'er C. F. Möhlmann om alle scholieren mee te tellen, haalde het niet. De PvdA ging alleen met de subsidie akkoord omdat er in het verleden besloten is ook andere landelijke schoolbegeleidingsdiensten subsidie te geven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.