+ Meer informatie

Vergadering Bond tegen het vloeken

1 minuut leestijd

APELDOORN — De Bond tegen het vloeken houdt zaterdag 11 april zijn 64e jaarvergadering in restaurant „De Klomp" te Veenendaal/De Klomp (tegenover het station).

In het middaggedeelte, dat voor iedereen toegankelijk is en om half twee begint, vindt de bezinning plaats. Ds. F. J. Veldman, Hervormd predikant te Nunspeet houdt een toespraak getiteld: „Hoe mogen wij spreken over en met God?"

Het huishoudelijk gedeelte begint 's morgens om half elf en is bestemd voor contribuanten. Prof. dr. Velema, hoogleraar aan de Christelijke Gereformeerde Theologische Hogeschool te Apeldoorn zal, naar aanleiding van uitzendingen in christelijke media, dieper ingaan op de verscheidenheid aan theologische meningen over wat we nu eigenlijk onder vloeken moeten verstaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.