+ Meer informatie

BOEKENNIEUWS

1 minuut leestijd

De krisis in de kerk des Heeren, extra uitgave van de stichting Smytegelt-fonds, druk fa. Pieters te Oostburg. Deze uitgave bevat een artikel, dat overgenomen is uit "De Evangelische Protestantse Vereniging”, geschreven door Norman Peter.

Het boekje geeft minder dan de titel doet verwachten en handelt alleen over de verhouding tussen het protestantisme en het rooms-katholicisme in deze tijd. We krijgen hier geen uitgewerkte beschouwing over deze verhouding, maar meer een oproep tot eensgezindheid in de strijd tegen Rome. Als zodanig heeft het zijn waarde. Het artikel is echter te kort om een dieper gaande beschouwing te geven. Daarvoor zou wel plaats zijn in deze tijd van uitwissing van de grenzen.

Het betreft dus een brochure die uitgegeven is in het formaat en op de wijze van bovengenoemde stichting, 12 .biz. telt en f 0,40 kost, bij kwantum-afname met korting.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.