+ Meer informatie

D.V. ZATERDAG 25 AUGUSTUS A.S. NAAR ZWOLLE

2 minuten leestijd

Ds. Van Leeuwen en ondergetekende zijn kortgeleden. samen in Zwolle geweest om voorbereidingen te treffen voor de ontmoetingsdag, die D.V. 24 augsutus a.s. daar zal worden gehouden in de Grote Kerk van de Ned. Herv. gemeenet. We hadden een bespreking met de directeur van het kerkelijk bureau. Deze stond ons zeer welwillend te woord. Hij liet ons de kerk van binnen zien en gaf alle mogelijke inlichtingen. Wat een ruimte is er in dit kerkgebouw. Er zijn ongeveer 1300 zitplaatsen, maar er kunnen vele stoelen worden bijgezet. Dit zal besproken en geregeld worden met de koster. In de kerk is voldoende ruimte om de lunch te gebruiken. Er kan gezorgd worden voor koffie en frisdrank. Ds. Van Leeuwen heeft op zich genomen dit verder te regelen. Hij woont het dichtst bij Zwolle en hij kan uit eigen gemeente rekenen op een staf van dames, die graag willen helpen.

Genoemde directeur verstrekte oo'k inlichtingen omtrent parkeergelegenheid enz. De parkeerterreinen zijn: Turfmarkt, Noordereiland en Willemskade/Burgemeester van Royensingel. Daar kunnen voldoende auto’s en bussen worden geparkeerd. Deze terreinen liggen hoogstens 10 minuten gaans van het kerkgebouw. Het station — dat is dus van belang voor hen, die met de trein hopen te komen — ligt niet ver van de Grote Kerk, zo ongeveer 10 minuten lopens. Wil men liever met de bus naar het kerkgebouw, dan is dat mogelijk. Men moet dan gaan met lijn 1 of lijn 4 en uitstappen bij halte Luttekestraat, vlak bij de Grote Kerk

We zitten nog met een moeilijkheid, namelijk wat betreft de toiletten. We hopen, dat we daar nog een goede oplossing voor kunnen vinden. Mogelijk weet een van onze Zwolse lezers goede raad te geven.

Ten aanzien van de sprekers kunnen we nog geen nadere gegevens verstrekken, doch dat hopen we tijdig te kunnen doen.

Laat ieder meewerken en doen wat zijn hand vindt om te doen. En wat het voornaamste van alles is, dat we weer samen mogen komen in de gunst des Heeren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.