+ Meer informatie

Opperrechter Warren Burger bij Den Uyl

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Warren. E. Burger, voorzitter van het Amerikaanse Hooggerechtshof is woensdagochtend door premier Den Uyi ontvangen. De Amerikaanse opperrechter die deze met spoed Nederland moest verlaten om de ambtseed af te nemen van de nieuwe Amerikaanse president Ford is dinsdag .teruggekeerd in Nederland, waar hij 'voor enkele dagen de gast is van de Amerikaanse ambassadeur •Kingdon Gould.

Opperrechter Burger zal vanavond aanzitten aan een informeel diner waaraan ook de voorzitter van de Hoge raad, de voorzitter van het Internationale hooggerechtshof en mogelijk ook minister van justitie Van Agt zullen aanzitten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.