+ Meer informatie

Verenigingsnienws

1 minuut leestijd

RING ROTTERDAM

KORT VERSLAG van de Ringvergadering gehouden op Zaterdag 21 Juni 1952.

Det 2e voorzitter opende de vergadering met het laten zingen van Ps. 98 : 3, las Ps. 98 en ging voor in gebed. Nadat ieder een hartelijk welkom was toegeroepen en de notulen van de vorige vergadering onveranderd waren vastgesteld en goedgekeurd kreeg de heer W. Smit van R'dam-Z. gelegenheid zijn onderwerp voor ons te behandelen. Dit was getiteld: Enkele karakteristieke trekken van de vier Evangeliën." Bij het behandelen van dit onderwerp, lette spreker op de volgende 3 punten:

le De persoon van de schrijver.

2e De lezer tot wie hij zich richt.

3e Het doel, dat de schrijver nastreeft.

Na dit uitgebreide, doch leerzame onderwerp werd gezongen Ps. 138 : 3 en een ogenblik gepauzeerd. Na de pauze werden nog enkele .binnengekomen vragen beantwoord, waarna onze oud-voorzitter dhr T. M. Stijnen de vergadering sloot door te laten zingen Ps. 25 : 6 en eindigde met dankgebed.

Namens het bestuur,

De secr., C. A. Holleman.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.