+ Meer informatie

Zoveel hoofden ....

2 minuten leestijd

Deze rubriek is bedoeld om te reageren op de redactionele inhoud van Terdege. Uw bijdrage mag niet langer zijn dan 175 woorden en moet voorzien zijn van de titel van deze rubriek en uw naam en adres. Plaatsing van ingezonden brieven betekent niet dat wij met de inhoud daarvan instemmen. De redactie behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen bepaalde reacties in te korten of niet te plaatsen.

Kerstviering Canada

Door omstandigheden ben ik wat laat. Maar ik wil toch even terug schrijven op het stukje van mw. P.C. van der Velde-van der Zwan. Ik ben geen abonnee op uw blad. Daarom ook wat laat. Maar ik lees uw blad wel.

Wat is Holland nog rijk, om zo'n mooi christelijk blad te bezitten. Alles wordt door mij met genoegen gelezen. Ik weet niet in welk gedeelte mw. Van der Velde in Canada Kerstfeest mee heeft gemaakt. Maar ook hier in Australië begint de Kerstviering al in begin december, en nog veel vroeger. Zo ook in Amerika, en Canada doet daar niet voor onder.

Het is nu nog oktober, en in de winkels branden de kerstbomen. Als het december gaat worden, dan worden de straten versierd. Ook de huizen van binnen en van buiten. De hele maand december hoor je niet anders als christmas party's. Zo hier in Australië als in Amerika en Canada is het hetzelfde.

Dus eigenlijk met recht de hele maand december kerstviering. Het spijt mij erg dat Ria ophoudt met haar stukjes te schrijven in Terdege. Zij waren zo uit het leven genomen. Mooie christelijke stukjes, uit een prachtgezin. Zeer velen hebben ervan genoten.

S. Remijn-Verheij,
Victoria, Australië

                              ------------------------------

Wonen

Gelet op de foto's bij uw tips, trends en nieuwtjes over wonen in Terdege van 4 oktober 1995, adviseer ik de redactie van Terdege zich rekenschap te geven van het aantal kasteelbewoners onder haar abonnees. Ik kan mij vergissen, maar volgens mij sluiten illustraties betreffende een zondoorschenen tussenwoning beter aan bij de gemiddelde realiteit. In ieder geval bij die van mij.

J.C. van der Knijff,
Nijkerk

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.