+ Meer informatie

GKN-top is verdeeld over i sluiting van kerncentrale

1 minuut leestijd

ARNHEM — De directie van d kerncentrale in Dode waard (GKN wil in een brief aan het personeel uil leggen hoé bij de commissarisser aandeelhouders en raad van toezicï wordt gedacht over een eventuel sluiting van de centrale.

Acht van de elf aandeelhouders va: -de GKN lieten donderdag in een be sloten vergadering weten momentec geen behoefte te hebben aan een dia cussie over een eventuele sluiting va: de GKN. ' De minderheid van de aandeelho^ ders — de energiebedrijven van Anï sterdam, Noord-Holland en Gronin gen-Drenthe — drongen wel aan o] zo'n discussie, zij het dat elk van dezi drie bedrijven daar zo zijn eigëi ideeën over heeft. Van de acht tegen standers van een sluitingsdiscussv verklaarden zes aandeelhouders ziel categorisch tegen. Twee bedrijvei sluiten een discussie in de toekoms' niet uit.

De commissarissen en aandeelhou ders van de GKN houden in septem ber een extra bijeenkomst. Normaa vergaderen beide elkaar zo goed ali overlappende colleges slechts een keel per jaar en wel in april.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.