+ Meer informatie

ACTIE

2 minuten leestijd

dóór onze J.V.'s vóór de getroffen J.V.'s.

Met grote dankbaarheid in ons hart voor het hartelijk medeleven, dat onze J.V.'s aan de dag leggen voor de J.V.-vrienden in de, door de watersnood geteisterde gebieden, verantwoorden wij hier de binnengekomen giften:

ƒ 15.— van de J.V. te Nieuw-Beijerland; ƒ 15.— van de J.V. te Borssele; ƒ 48.50 van de J.V. te Zeist; ƒ 25.— van de J.V. te Berkenwoude; ƒ 25.— van de S.V. te Middelburg; ƒ 30.— van de J.V. te Oudemirdum; ƒ 25.— van de J.V. te Dordrecht; ƒ 16.14 van de J.V.

te 's-Gravenzande; ƒ 36.— van de J.V. te H. I. Ambacht; ƒ 25.— van de J.V. te Kampen; ƒ 25.— van de J.V. te Krimpen a/d IJssel; ƒ 20.— van de J.V. te 's-Gravenpolder; ƒ 131.89 van diverse giften, o.a. overschot pakkettenactie voor militairen; ƒ 70.46 van de J.V. te Boskoop (ƒ 16.04 van collecte op een gewone vergadering plus ƒ 54.42 van collecte op jaarvergadering). Totaal ƒ 507.99.

Dat wij reeds zoveel medeleven mochten waarnemen, verblijdt ons innerlijk en het zal ons een groot genoegen zijn om namens deze verenigingen de getroffen J.V.'s tegemoet te komen in het geleden verlies, waardoor ook bij hen het J.V. werk weer kan doorgaan, als het straks zover mag zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.