+ Meer informatie

Nog thuis

1 minuut leestijd

In het nummer van 6 juli jl. kwam een stukje voor onder het hoofd: Weer thuis. Dat was na onze thuiskomst uit het ziekenhuis. We schreven toen o.a. dat er nog twee operaties moesten komen en dat de eerstvolgende vermoedelijk in september zou moeten plaats vinden.

Bij het laatste bezoek, dat wij woensdag 13 dezer bij de chirurg brachten, deelde deze mede, dat hij, gezien de operaties, die achter de rug waren, en de gezondheidstoestand, die dit toeliet, het beter vond de volgende operaties uit te stellen. Als er zich intussen geen komplikaties voordoen, behoeven wij ons D.V. niet eerder dan in maart 1968 met de chirurg nader in verbinding te stellen.

De Heere heeft het tot hiertoe bijzonder welgemaakt. Hem komt daarvoor alleen de eer toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.