+ Meer informatie

Geestelijk Lied voor de Gereformeerde Gezindte

2 minuten leestijd

Het stemt de Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte tot grote dankbaarheid dat de nieuwe bundel liederen voor de basisschool „Ook uit de mond der kinderen……” allerwegen zo enthousiast ontvangen is.

Wij danken allen die, op welke wijze ook, hebben meegewerkt aan de totstandkoming van deze bundel, die nu vooral fungeert zowel op de christelijke, gereformeerde als reformatorische basisschool.

Velen in den lande, zo blijkt ons steeds meer, zien met groot verlangen uit naar de verschijning van de aangekondigde grote bundel met meer dan 200 liederen voor gezin, school, vereniging en koor.

We kunnen u nu mededelen dat de presentatie van deze bundel D.V. in het voorjaar van 1988 zal plaats vinden. Vanaf de a.s. Wegwijs-beurs wordt u in de gelegenheid gesteld alvast in te tekenen op „Uit aller mond ”, zoals deze bundel verantwoorde liederen gaat heten.

Om het werk daaraan goed te kunnen afronden doen we door de laatste keer een beroep op u een gift over te maken op girorekening 5330244 t.n.v. de penningmeester Stichting GLGG te Zwolle.

Intussen maken we graag van de gelegenheid gebruik om u hartelijk te danken voor de adhesiebetuigingen en de overgemaakte giften.

Verdriet hebben we om het overlijden van onze bekwame en zeer geliefde voorzitter, kort voor de presentatie van de bundel voor de basisschool. Onze gedachten gaan uit naar zijn nog zo jonge gezin in Ermelo.

Om in de ontstane vacature te voorzien werd de secretaris tot voorzitter gekozen. De nieuwe secretaris is drs. I.A. Kole, Prins Bernhardlaan 36, 2825 BE Berkenwoude, telefoon 01826 - 588.

Het Stichtingsbestuur is nu als volgt samengesteld:

Ds. J. van Amstel te Ede, voorzitter

Drs. I.A. Kole te Berkenwoude, secretaris

M. Lok te Zwolle, penningmeester

Drs. H. van ’t Veld te Veenendaal

P.J. Wilschut te Enschede.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.