+ Meer informatie

Bouwplannen in gemeente Stolwijk

2 minuten leestijd

STOLWIJK — De heren L. J. Kramer en A. van Dam hebben bouwplannen ingediend voor het vergroten van de woningen Goudseweg 79 en 81. Maandagavond 18 mei zal de beslissing hiervan vallen. Eigenlijk is het gedeelte waar de bewoners op willen bouwen in het bestemmingsplan betiteld als „achtererf". Omdat er echter verder geen bezwaren zijn stelt het college de raad voor hun medewerking te verlenen. De héren P. A. Vink heeft op 30 januari 1981 een principeverzoek ingediend voor het verplaatsen van een kas bij de woning Tentweg 49. De kas is geprojecteerd op grond die bij het bestemmingsplan Dorp is bestemd voor „agrarische doeleinden zonder bebouwing". Het college stelt voor evenwel de gevraagde medewerking te geven.

Tuinhuis
De heer G. Vink heeft twee maanden later een bouwplan ingediend voor een houten tuinhuisje bij de woning Bovenkerkseweg 35. Het tuinhuisje moet -komen op grond die volgens het bestemmingsplan „Dorp Oost" eigenlijk bestemd is voor tuin. Bij deze bestemming mogen uitsluitend erfafscheidingen worden opgericht. Ook in dit geval acht het college het bouwplan niet bezwaarlijk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.