+ Meer informatie

egiosnippers

1 minuut leestijd

nog naar buiten gerend om de man, die geheel naakt was, te volgen. Ze zakte echter op straat in elkaar en is ondanks reanimatie overleden. met de bepalingen van de Hinderwet. De controle op het naleven van de voorschriften wordt volgens de bewoners door de gemeente niet serieus uitgevoerd. Als de gemeente niet snel maatregelen neemt, wil men via een kort geding het gemeentebestuur hiertoe dwingen. WEMELDINGE - Niets lijkt de komst van het tijdelijk asielzoekerscentrum met een capaciteit voor 250 vluchtelingen bij Wemeldinge meer in de weg te staan. Gisteren hebben vertegenwoordigers van het ministerie van WVC en de gemeente Kapelle de laatste punten en komma's in de bestuursovereenkomst gezet. De bouwer van het nieuwe centrum. Erica beheer BV uit Leiden, was ook van de partij op het gemeentehuis. Formeel moet de gemeenteraad op 27 augustus de officiƫle stukken nog goedkeuren, waarna meteen de eerste huizen gebouwd kunnen worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.