+ Meer informatie

Bizarre rit liep goed af

1 minuut leestijd

NEW YORK — Een achtjarig Amerikaantje dat op een locomotief geklommen was heeft, zich vasthoudend aan de buitenkant, zonder ongelukken een rit van 80 kilometer van Jersey City naar Princeton met een topsnelheid van 160 kilometer per uur overleefd. De machinist zag de verkreukelde, maar gelukkige Norman Daniels, toen hij na een oponthoud in Princeton weer op de locomotief wilde klimmen om de reis voort te zetten naar Philadelphia.

Het werd'een wonder genoemd dat Norman niet door de wind van de locomotief werd gerukt. Ben gelukkige bijkomstigheid was dat de locomotief op enkel spoor reed, zodat er geen tegemoet komende treinen waren.

Na de rit heeft Norman drie hamburgers, een milkshake en gebakken aardappeltjes verorberd. De terugreis heeft hij onder geleide in een coupé moeten maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.