+ Meer informatie

Snel besluit Rijksweg 50

1 minuut leestijd

APELDOORN — De Werkgroep ijksweg 50 heeft een dringend beroep jedaan op de betrokken ministers om Ie knoop door te hakken bij de tot;tandkoming van de verbetering van iet weggedeelte Arnhem-Woeste Hoere, in het traject van de A-50 tussen \nihem en Apeldoorn. De werkgroep is van mening dat het )verleg tussen rijkswaterstaat en de geneente Apeldoorn geheel dreigt Vast te open, zodat de aanleg nog langer op dch zal laten wachten. Hierbij wordt langetekend, dat minister Tuijnman /an Verkeer en Waterstaat al zestien naanden geleden het tracé voor de weg iraststelde.

Rijkswaterstaat en Apeldoorn kuniien het niet eens worden over de planichadevergoeding. „Vooral omdat alle partijen het eens zijn over de urgentie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.