+ Meer informatie

Taxatie

1 minuut leestijd

Ik heb een schilderijtje van 50 x 30 cm. Waar kan ik dat laten taxeren en wat zijn dan de kosten? Antwoord — In Zwolle zijn antiquairs die speciale belangstelling hebben voor schilderijen. Bijvoorbeeld C. v.d. Kamp, Leliestraat 62, tel. 0520011471. U kunt hem bellen en vragen wat een taxatie kost. Soms is dat een percentage van de aangeboden waarde. U kunt ook een afspraak maken met het Haagse gemeentemuseum, tel. 070-514181. De directie houdt elke week eenmaal ,,spreekuur" in het openbaar waarbij een door het publiek meegebracht kunstwerk wordt besproken. Tenslotte kunt u zich in verbinding stellen met het Rijksbureau voor Kunsthistorische Dokumentatie. Korte Vijverberg 7, Den Haag, tel. 070-624051 om daarmee te overleggen hoe tot een waardebepaling is te komen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.