+ Meer informatie

Visfraude: onderzoek vismijn Vlissingen

Aantal verdachten gestegen tot zestig

1 minuut leestijd

MIDDELBURG — Het speciale opsporingsteam dat in Zeeland al enkele maan-

fing moet worden betaald. Volgens een woordvoerder van de rijkspolitie Zeeland bedroeg de heffing drie procent van de besomming (netto-opbrengst van de vis), die werd vastgesteld aan de hand van de door de vissers mondeling De brand is ontstaan toen de eigenaar den bezig is de zogeheten vis- opgegeven hoeveelheden. De bedragen van de boerderij J. Otte naast de schuur die op deze manier naar de gemeentekas vloeiden, lopen in de tienduizenden guldens. een partij zakken aan het verbranden was en vonken op het rieten dak van de schuur terecht kwamen. De boer slaagde er nog wel in kalveren die in de schuur stonden op tijd naar buiten te brengen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.