+ Meer informatie

r^Reformatorisc^^gj^l^^

1 minuut leestijd

iBDINXVELD/GIESDAM — Op zaterdag 9 a.s. zal er een brandwedstrijd worden geen op het industrieterte Boven-Hardinxveld. gaat om een zogenaamrovinciale selectiewedsTijdsduur: van 9 tot 17

stationsstraat 52,7311 MG Apeldoorn. Tel. 055-215202, tst. 12 zullen ook aangesloten worden op het net naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie aan de Kweldamweg. Hiervoor zullen vrij ingrijpende maatregelen nodig zijn. Het betekent onder meer dat een nieuwe persleiding moet worden aangelegd vanaf Belleveu via de Merwestraat. Middendiepstraat, Waterkeringstraat, Smids-stoep en Jac. Catsstraat naar het Winklerplein. Men hoopt het karwei in dertien weken te klaren. waarderende woorden over het beleid dat burgemeester Kieboom de afgelopen zes jaar heeft gevoerd. De herbenoeming geldt tot en met 1 augustus 1983 in verband met de pensionering van de burgemeester.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.