+ Meer informatie

Niet alledaags

1 minuut leestijd

"Een paard in huis!" is een niet dagelijks voorkomend verschijnsel. Toch kunnen de omstandigheden het nodig maken om een paard in de gang te stallen. Leon en Wim krijgen ermee te maken en dragen er hun steentje toe bij dat het paardje van het overleden zoontje van Manus Mans een beter onderdak krijgt. Een snibbige buurvrouw brengt het geval pas goed op gang als ze met de politie dreigt. Een actie voor verstandelijk gehandicapten maakt dat Manus en het paardje een bijzondere taak krijgen.

Een fijngevoelig boekje dat 'lekker' leest. Je bent er helemaal 'in'. Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Jaap Kramer heeft dit jaar heel wat afgetekend! N.a.v. "Een paard in huis!", door M. C. Logmans-Weltevrede; uitg. Den Hertog, Houten, 1991; 76 blz.; prijs 11,50 gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.