+ Meer informatie

Belangrijke benoemingen m z icht

ROTTERDAM EN ZEELAND

1 minuut leestijd

DENHAAG — Het consumentencontact vindt dat exorbitante prijsverhogingen van een aantal landbouwprodukten als oplossing van de huidige landbouwproblematiek van de hand moeten worden gewezen. Het Consumenten-contact heeft dat verklaard in een telegram aan de ministerraad.

Premier Den Uyl verwacht, dat het kabinet ini de tweede helt van september voordraohtem kan opmaken voor enkele belangrijke benoemingen: die van de burg^anéester voor Rotterdam, als opvolger van burgemeester W. Thomassen en die van de commissaris van Zeeland, opvolger van mr J. vani Aartsen..

Tijdens een' onderbreking vani de wekelijkse vergadering van de minasterraad zei drs. Den Uyl, dat begin september de ministerraad voor het eerst over deze benoemingen zal jwaten. Gebruik is dat dan veentden dagen later de tweede, beslissende ronde komt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.