+ Meer informatie

rttfóer

1 minuut leestijd

PRUTSER Ja, daar zijn we weer. Is de sjabloonopdracht gelukt? Van het één komt het ander, zouden we vandaag kunnen zeggen. Dit is nóg een sjabloonopdracht, nu in verf. Teken met potlood een figuur (je mag zelf bedenken wat) en knip dat uit papier of stevig karton. Met een zachte, niet te lange kwast dip je nu de verf in de uitgeknipte ruimten van je papier. Die twee voorbeelden zie je hierbij afgedrukt. Pas op, houd je kwast bijna droog! Het grootste gevaar met dit werk is dat de verf onder je sjabloon komt. En leg pas de sjabloon verder als de andere figuren droog zijn om vlekken te voorkomen. Je kunt er leuk briefpapier en kaarten mee maken. En welk leuk idee heb jij dan nog? Veel plezier!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.