+ Meer informatie

ARNEMUIDEN - De Ar-

1 minuut leestijd

DELFT - De Rabobank aan de Hof van Delftlaan in Delft is gisteren overvallen. Om ongeveer half 10 wandelde een jongeman met bivakmuts op en sjaal om de bank binnen en bedreigde een 21-jarige medewerkster met een pistool. Nadat hem een onbekend bedrag aan geld was gegeven, wandelde de overvaller weer naar buiten en verdween te voet. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

nemuidse ondernemer J. H. Stroy van de Nieuwlandseweg heeft vijfhonderd gulden uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van de vandalen die regelmatig in Arnemuiden huishouden. In de nacht van zaterdag op zondag werd voor de zesde keer binnen een paar jaar zijn winkelruiten ingegooid. Hij hoopt dat het tipgeld mensen over de streep zal trekken om de daders bij de politie aan te geven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.