+ Meer informatie

Ds. W. L. Smelt neemt afscheid van Randwijk

1 minuut leestijd

RANDWIJK - Na ruim 7,5 jaar als herder en leraar aan de hervormde gemeente van Randwijk verbonden te zijn geweest, heeft ds. W. L. Smelt in een dienst afgelopen zondag afscheid van haar genomen.

De predikant verwees naar zijn intrededienst, indertijd, over: "Het Lam Gods, Dat de zonden der wereld wegneemt". In dat Lam wilde hij ook eindigen. Hij sprak dan ook naar aanleiding van openbaring 5:7. „Alles ligt in de doorboorde handen van dat Lam, ook onze toekomst en die van de gemeente Randwijk.

Zijn wij al door dat Lam met God verzoend? Het offer van dat Lam is zo groot, dat iedereen kan zalig worden. Dan is onze toekomst verzegeld en in Christus geborgen", zo hield hij de gemeente voor.

Na het amen op de preek sprak ds. Smelt nog een kort persoonlijk afscheidswoord tot de gemeenteleden, belangstellenden en genodigden, waarbij hij een ieder Gods zegen toewenste.

Vervolgens werd de predikant toegesproken door ouderling Gerritsen, die er op wees dat alle dank uiteindelijk toekomt aan de Heere.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.