+ Meer informatie

Ds. C. M. de Vries overleden

1 minuut leestijd

PORRENTRUY - Op donderdag 7 november is op 79-jarige leeftijd in Zwitserland overleden ds. C. M. de Vries, emeritus predikant van de Evangelisch-Lutherse Kerk. Cornelis M. de Vries werd geboren op 4 augustus 1923 te Rotterdam. Na zijn studie theologie in Amsterdam, werd hij achtereenvolgens predikant te Nijmegen, directeur IKOR-tv, chef Radio/tv bij de Wereldraad van Kerken, chef Prot. uitzendingen Télévision Suisse Romande te Genève, predikant te Naarden-Bussum en ten laatste in het Zwitserse Porrentruy. In 1985 ging ds. De Vries met emeritaat.

Ds. N. H. Heiner overleden

HOOGEVEEN - Dinsdag is emeritus predikant ds. N. H. Heiner overleden. Nicolaas Hendrik Heiner werd geboren op 10 september 1933 in het Noord-Brabantse Rijswijk. Hij studeerde theologie aan de VU en werd in 1958 predikant te Heinkenszand. Daarna stond hij te Klazinaveen (1962), Nijverdal (1967), Alblasserdam (1972), Drachten (1977) en Oldekerk (1986). Hij ging in 1996 met emeritaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.