+ Meer informatie

Weglopen

1 minuut leestijd

SCHIPHOL De Birmaanse minister van Economische zaken. Tint Swe, kwam gisteravond aan op de luchthaven Schiphol voor een werkbezoek. De minister werd verwelkomd door de Birmaanse ambassadeur in ons land U Maug Maug Nyunt (rechts). De minister zal in Nederland diverse bezoeken brengen aan Nederlandse bedrijven.

Nijpels vroeg de CDA-fractie in de Tweede kamer bij de behandeling van de beleidsombuigingen niet (voor de zoveelste keer) weg te lopen van haar verantwoordelijkheid. De WD-fractievoorzitter Rietkerk uitte (op een spreekbeurt in Huizen) kritiek op de PvdA: „Ondanks het vastlopen van onze overtrokken verzorgingsstaat gaat de PvdA onvervaard door met het socialiseren van de samenleving en met het opvoeren van onbetaalde rekeningen waarvan we er al te veel hebben".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.