+ Meer informatie

Geneesmiddelen (II)

1 minuut leestijd

Het geneesmiddelenconcern ICIfarma levert sinds kort informatie op cassette over zijn belangrijkste geneesmiddelen. Blinden en slechtzienden kunnen kosteloos van deze informatie gebruik maken.

Dr. J. J. Kuitert, medisch diredcteur van het bedrijf, zegt dat de geboden service tegemoet komt aan de wensen van visueel gehandicapten. Naar schatting beheerst slechts 5 procent van de mensen met leesproblemen het brailleschrift.

„Wij hebben contact opgenomen met het "Centrum voor gesproken lectuur" in Grave, waar zo'n 14.000 mensen staan ingeschreven voor het ontvangen van gesproken lectuur. In overleg met het centrum hebben we de cassettes samengesteld. Natuurlijk kun je als visueel gehandicapte de bijsluiter ook door een familielid la

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.