+ Meer informatie

Presentatie van nieuw Zeeuws boek uitgesteld

1 minuut leestijd

MIDDELBURG - Het dagelijks bestuur van de provincie Zeeland heeft na overleg besloten de presentatie van het tweede deel van de Zeeuwse oorlogsgeschiedenis een kleine maand uit te stellen. Hiermee zijn de problemen rond de presentatie van het boek opgelost.

De auteur van het boek, drs. G. van der Ham, promoveert 4 april in Amsterdam. Het provinciaal bestuur had de auteur verzocht de dag daaropvolgend het boek in Zeeland te presenteren. Begin van deze maand echter werd door het dagelijks bestuur van de provincie het idee geopperd Zeeland toch de primeur van de presentatie te geven. De presentatie zou dan op 20 maart moeten plaatsvinden. De provincie vond dat juister, omdat het boek met 'Zeeuws' geld is geschreven.

De auteur en de begeleidingscommissie waren het hier echter niet mee eens. Zolang de schrijver niet is gepromoveerd, mogen grote delen van het boek niet worden vrijgegeven.

De presentatie is ml uitgesteld tot 10 april.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.