+ Meer informatie

Vier themadagen van "Vrouw Zijn"

1 minuut leestijd

HILVERSUM - "Vrouw Zijn", de vrouwenafdeling van de Evangelische Omroep, heeft voor 1992 vier vrouwendagen gepland. Het centrale thema voor deze bijeenkomsten luidt: "Van hart tot hart", waarbij telkens een aspect daarvan wordt uitgewerkt. Verder treden enkele gospelartiesten op en zal er samenzang zijn.

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op 25 januari in de Buitensociƫteit te Zwolle. Ds. D. van Keulen spreekt in het ochtendprogramma over "Het hart van de Here Jezus", 's Middags spreekt Tonneke Bijker over het thema "Openhartig zijn met de Here Jezus". Daarnaast kunnen de bezoekster drie seminars bijwonen die gaan over het welkom-zijn, schuldgevoelens en vriendschap.

De volgende bijeenkomst is gepland op 1 februari in de Jaarbeurs te Utrecht, waar Henk Binnendijk en Reana Joly-Petersen, een voormalig bijbelsmokkelaarster naar Albaniƫ, zal spreken. De andere vrouwendagen worden gehouden op 16 mei in De Vereeniging in Nijmegen en op 23 mei in Het Tehuis in Groningen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.