+ Meer informatie

Onder ons

3 minuten leestijd

Een bladzij van en voor lezers. Schrijf eens wat u leuk vindt in Terdege en wat u zoal doet met ons blad. Ook inzendingen voor andere rubrieken op deze pagina zijn welkom bij: Redactie Terdege Onder Ons, postbus 75, 7300 AB Apeldoorn

Beste mensen,

Niet alleen schriftelijk, ook telefonisch krijgen we reacties op Onder Ons waaruit blijkt dat deze pagina gewaardeerd wordt. De orchideeënfoto in het vorige nummer leverde direct een telefoontje op van iemand die wilde weten of ze het telefoonnummer van die mevrouw kon krijgen.

„Om te vragen hoe ze dat doet." Het Reformatorisch Dagblad blijkt ook voor leuke contacten te zorgen. De ene Tiny van 24/2 ontmoette de andere! Overigens: Laat u niet afschrikken door het feit dat we veel post krijgen. Uw brief foto, tip of wat dan ook is eveneens welkom!

Groetjes!

                              ------------------------------

Een bijzonder 'kleinkind'

Mijn verjaardag, 24 februari 1994, had een vervolg. Mijn geboortenaam "Catharina" stond in een geboorteadvertentie. Het meisje was op mijn verjaardag geboren. Zelfs de roepnaam "Tiny" was dezelfde als van mij. We hebben de advertentie uit het RD gehaald en een felicitatie gestuurd.

Wat kwam ervan? Brief gestuurd, telefoongesprek, foto's gemaakt en uitnodigingen. Tiny is al ruim 1 jaar. Mijn man en ik zijn wezen kennismaken in Geldermalsen. Heel spontaan was alles en we begrepen elkaar, ook op kerkelijk terrein. Tiny heeft een lief snoetje. We hebben haar bij onze 27 kleinkinderen gevoegd.

Groeten van de twee Tiny's

                              ------------------------------

Judith

Zou Judith van Meekelen (van Mechelen?) van wie op 1 november een brief over complimenten werd opgenomen, haar adres willen geven? We hebben een brief voor haar van mevrouw Van Brummelen-Bulthuis.

                              ------------------------------

Terdege in Hongarije

In maart jl. ben ik (weer) in Hongarije geweest; ik zit nl. in een stichting die tot doel heeft kinderevangelisatiemateriaal naar Hongarije en Roemenië te brengen. We nemen ook altijd kleren en voedselpakketten mee, want vooral in Roemenië is het nog heel slecht en arm. Je kunt niet het evangelie brengen en de mensen kou en honger laten lijden.

We worden er altijd heel hartelijk ontvangen. Ik had Terdege bij me met de foto's over het hoge water. Iedereen was heel verbaasd en vroeg of wij nog met droge voeten in de bus konden komen, enz.

Op de foto ziet u onze gastvrouw en haar vader aandachtig de foto's bekijken. Ik heb in het Hongaars-Duits-Engels-Nederlands toelichting gegeven. We verstaan elkaar dan prima!

Leni van der Ster-Bouwmeester,
Benthuizen

                              ------------------------------

Bedankt

Pa en ma Koesveld, opa en oma, op deze manier willen we jullie bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben en nog doen. En zeker voor die 5 weken vorig jaar toen jullie voor ons hebben gezorgd.

Ik was echt geen makkelijke patiënt, maar nooit klagen of mopperen tegen me, ook al was dat soms wel eens nodig, 't Mag wel eens gezegd worden, ook namens de anderen: Juüie zijn fijne (groot)ouders.

Bedankt, van Leen, Karin, Dirk-Jan en Ellen Buys.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.