+ Meer informatie

AFSCHEID FAM. VAN DER LAAN

1 minuut leestijd

Aan het eind van de conferentie was er nog een bijzonder moment: 36 jaar geleden trad br.H. van der Laan aan als lid van het comité; vele jaren heeft hij als secretaris gediend. Daarnaast heeft zijn vrouw, zr. G. van der Laan-de Boer, gedurende 30 jaar de administratie van het blad Ambtelijfe Contact onder haar beheer gehad. Voor hen samen brak nu het moment van terugtre-den aan. De voorzitter sprak hen hartelijk toe: het is een bijzondere zaak dat beiden als een echt koppel deze taken voor het comité hebben uitgevoerd, met grote ijver en nauwgezetheid. Daarmee hebben ze het geheel van onze kerken gediend. Ze waren steunpilaren voor het werk van het comité. Daar is het comité heel dankbaar voor; en niet alleen het comité, zo bleek uit het applaus dat — bij hoge uitzondering! — uit de kerkzaal opklonk. En ik mag wel zeggen, dat de redactie van Ambtelijk Contact zich van harte bij deze dank wil aansluiten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.