+ Meer informatie

„Zaanse afvaloven moet 1 april dicht"

1 minuut leestijd

ZAANSTAD - Vijf Zaanse organisaties eisen dat de Afvalverwerkingsinstallatie AVI in Zaanstad voor 1 april wordt gesloten. Als de AVI dan niet,dicht is, zullen zij het functioneren ervan per 1 april „verhinderen".

Het Stedelijk Overleg Buurtvemieuwingsgroepen Zaanstad, het Kontakt Milieubeheer Zaanstreek, de Milieufederatie Noord-Holland, de Vereniging Ongeschonden Behoud Westzijderveld en de Begeleidingscommissie Dioxine, waarin de Zaanse boeren zich hebben verenigd, schrijven dit in een brief aan de gemeenten Zaanstad, Beverwijk, Heemskerk en Velzen.

De bettokken gemeenten maken gebruik van de AVI. De belangengroepen willen voor volgende week vrijdag duidelijkheid hebben over de datum waarop de AVI sluit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.